kilsdonk

Financial Management & Control

U weet alles van de kernprocessen binnen uw organisatie. Optimale sturing geven aan de bedrijfsprocessen vereist echter ook een goed inzicht in financiën. Wat bepaalt uw succes? Hoe analyseert u uw cijfers? Welke kosten kunt u beïnvloeden? Welke keuzes kunt u maken? Hoe krijgt u beter inzicht in de cijfers van uw financiële afdeling? Welke rol vervult de controller hierin?

Gedegen managementcontrol vertaalt de organisatiestrategie naar de juiste allocatie van middelen, de daarvoor benodigde middelen en criteria voor effectiviteit en efficiency. Optimale inrichting van het managementcontrol-proces is noodzakelijk bij aansturing van uw organisatie. Bij verbetering van deze processen kunt u aanzienlijke winst boeken in kostenbesparingen maar ook in effectiviteit en efficiency. Het betreft hier een goede beheersing van alle activiteiten die in het verband van een bedrijfsproces nodig zijn, zodanig dat een voor u aanvaardbaar resultaat wordt gerealiseerd.

Als het gaat om grote sommen geld, dan is het aan te raden niemand te vertrouwen.
( Agatha Christie 1890-1976, De koningin van de misdaad)

Van Kilsdonk Business Solutions kent de managementcontrolprocessen als geen ander. Dit aangevuld met een strategische visie en people-managementskills resulteert in een ideale sparringpartner als het gaat om managementcontrol in uw organisatie.

kilsdonk
Van Kilsdonk Business Solutions - Kooiweg Oost 13 - Culemborg – Mob. +31 6 22 14 00 22 - email: info@vankilsdonk.com