kilsdonk

Management

De omgeving van een organisatie is continu aan veranderingen onderhevig. De ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op. Dit vergt veel van u als ondernemer, maar misschien nog wel meer van uw managers en medewerkers. Zijn zij in staat om op hoog tempo mee te draaien? Is uw managementteam in staat om de ondernemersgeest in uw organisatie boven te halen? De combinatie van creativiteit, inventiviteit en sociale vaardigheden haalt het beste van uw medewerkers naar boven.

Wilt u uw marktpositie behouden of versterken, of wilt u uw cliënten optimaal kunnen blijven bedienen, dan is innovatie, aanpassingsvermogen en bijblijven van de ontwikkelingen in uw omgeving noodzaak. Vooral in deze grillige tijden. Het is daarom van belang voor een onderneming om continu met het veranderingsproces bezig te zijn. Dit is sterk bepalend voor het succes van uw onderneming.

Slechts verandering is eeuwig, voortdurend, onsterfelijk. (Arthur Schopenhauer 1788-1860, Duits filosoof en notoir pessimist )

Procesbegeleiding en -bewaking zijn van groot belang tijdens veranderingstrajecten. Het is niet altijd eenvoudig om mensen in een veranderende omgeving afwijkende werkzaamheden te laten doen. ‘Buitenstaanders’ kunnen daar meer druk op uitoefenen. Immers, vreemde ogen dwingen. Tijdens een veranderingstraject kan de inzet van een interim manager daarom buitengewoon nuttig zijn.

Indien er een nieuw bedrijfsonderdeel of een nieuwe afdeling opgezet moet worden, of als een bedrijfsonderdeel of afdeling een drastische verandering moet ondergaan, dan is de inzet van een interim manager de eerste stap. Van Kilsdonk Solutions is op dit gebied ‘door de wol geverfd’ en is daarmee een perfecte partner. Van Kilsdonk Business Solutions kan de fundamenten opbouwen en indien noodzakelijk de minder plezierige maatregelen nemen. De manager die uiteindelijk de positie van Van Kilsdonk Business Solutions overneemt, heeft vervolgens de mogelijkheid om in rustiger vaarwater te werken aan zijn of haar team.

kilsdonk
Van Kilsdonk Business Solutions - Kooiweg Oost 13 - Culemborg – Mob. +31 6 22 14 00 22 - email: info@vankilsdonk.com