kilsdonk

Uw partner

Door de inzet van slimme oplossingen wordt uw organisatie een geoliede machine en worden doelstellingen verwezenlijkt. Van Kilsdonk Business Solutions is uw partner als het gaat om strategie, verandermanagement, programma-, project- en interimmanagement en finance & control. In de frontlinie heeft u niets aan advies alleen, maar wel aan een ambitieus en realistisch plan gecombineerd met een enthousiaste werkwijze die vlot leidt tot het gewenste resultaat.

Gerard van Kilsdonk MBA QC

Ooit letterlijk begonnen in de bouw maar omdat mijn ambitie stroomde waar het niet gaan kon, ben ik overgestapt en heb ik mij gespecialiseerd in finance & control. Management en strategie bleken mijn talent en passie waardoor ik uiteindelijk ben doorgegroeid naar executive level, wat in 2008 is verrijkt met een internationale Executive MBA titel. Een kleine greep uit mijn werkgebied: (PRINCE2) projectmanagement, organisatiestrategie, algemeen management en financial management & control. Men noemt mij een bruggenbouwer met strategische visie maar wel ‘met de voeten in de klei’. En daar ligt mijn grootste kracht.

Partners

Bij grote projecten beschikt Van Kilsdonk Business Solutions over een netwerk van zelfstandige professionals en interim-managers die in een projectteam ingezet kunnen worden.

Klik op een van onderstaande werkgebieden om te lezen wat mijn toegevoegde waarde is voor uw organisatie:

kilsdonk
Van Kilsdonk Business Solutions - Kooiweg Oost 13 - Culemborg – Mob. +31 6 22 14 00 22 - email: info@vankilsdonk.com